Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Team 09
Vi håller till i Ulriksdals ishall i Ritorp, Solna där vi också har egna förråd för vår utrustning. Under säsong tränar vi minst två till tre gånger i veckan och deltar i Stockholm Hockey Cup. Utöver detta deltar vi på lämpliga cuper samt träningsmatcher. 
I november kommer vi ha ytterligare en ishall i drift vilket kommer bidra till fortsatta bra träningsmöjligheter som gör att alla har chans att närvara på. Alla ledarna är kvar i laget och vi fortsätter att jobba vidare med vår plan och inriktning. 

Skulle du vilja komma i kontakt med någon i vår organisation är du naturligtvis välkommen att göra så, se fliken kontakt för ytterligare info.

Välkommen tillbaka till en ny säsong! 
Solna SK har ett samarbetsavtal med HockeyGear och BAUER
2018-06-08 10:48
Solna SK har ett samarbetsavtal med HockeyGear och BAUER. Avtalet innebär att föreningen får bonus på samtliga köp av produkter från BAUER som görs hos HockeyGear. Bonusen innebär att föreningen kan plocka ut material till föreningens olika lag. Det är därför viktigt att man registrerar sig som kund hos HockeyGear, och uppger att man tillhör Solna SK vid varje köptillfälle. Varje privatperson som handlar får också en bonus efter viss inköpsnivå.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Solna Sportklubb, 01/05 19:39