Hej tjejer och välkomna till Bagladies!
Är du nyfiken på att prova på att spela ishockey? Eller har du spelat tidigare och känner att det är dags att damma av hockeyrören? Då kanske Solna Bagladies är något för dig.

Vi är ett 20-tal tjejer i varierande åldrar som förenas av lusten att spela hockey.
Några har spelat tidigare, många har hållit på med andra idrotter och en del är nybörjare.
Tillsammans är vi Bagladies.

Vi tränar 1-2 gånger per vecka i Ritorp (hall 2) och har en engagerad tränare som hjälper oss att utvecklas. Vi spelar i veteranserien "Damer Stockholm Nord", vilket innebär matchspel.

Vi välkomnar nya spelare att komma ner och prova! Du måste vara över 18 år och ha egna skridskor och hjälm - resten av utrustningen finns att låna på plats.
Titta i kalendern när nästa träning är. OBS! Viss skridskovana krävs, d.v.s. du ska kunna starta, stoppa, svänga och åka framåt och bakåt.

Kontakta oss via www.facebook.com/SolnaBagladies/ eller via solnabagladies@outlook.com
En till öppen träning!
2017-09-02 13:19
Under september månad har vi fått en extra istid och vi vill ta tillfället i akt att bjuda in tjejer som spelar i damrekreationslag i Stockholm att komma förbi och spela tvåmål med oss hela istiden!

Det gäller lördag 30 september kl.17.00-18.00. 
Kostnad per person: 100kr

(OBS!! Tiderna som vi ursprungligen hade planerat in 16 & 23 sep har utgått!)

Det är bara att komma ner till Ritorps ishall så delar vi sen upp lagen på plats!

Varmt välkomna!
//Solna Bagladies

Öppna träningar inför säsongen 2017/2018
2017-07-29 13:11
Snart startar säsongen 2017/2018! 
Vi har öppna träningar inför säsongsstart och är då på is följande datum och tider:
Torsdag 24 aug. kl.21.00-22.30
Onsdag 30 aug. kl: 20.00 - 21.30
Torsdag 7 sep. kl.21.00-22.30

Är du sugen på att vara med? Då är det bara att komma ner till Ritorps ishall 2 ovan angivna tider. Kostnaden är 100kr/gång.

Se vår kalender för övriga träningstider.

Vi ses där, varmt välkomna!


Prova på hockey på Solnadagen!
2017-03-17 11:18
Kom ner till Ulriksdals IP, Ritorp Hall 2 och prova på hockey med oss i Solna Bagladies imorgon 18/3!
Alla tjejer i alla åldrar och alla kunskapsnivåer är välkomna att komma och prova på hockey tillsammans med Solnas damlag.


Matchtrippel för Bagladies i helgen
2017-01-23 00:14
Helgen spenderade Bagladies i ishallen. Lördagen bjöd på ett dubbelmöte borta mot Rimbo. Det blev två tajta matcher där Bagladies slutligen drog det längsta strået. Första matchen slutade 1-1, ett rättvist resultat. Efter ett par timmars vila blev det en ny isbatalj. En snabb ledning för Rimbo stod sig hela första perioden – och det såg ut att bli ytterligare en målsnål tillställning. Men icke – Solna rivstartade period två med en kvittering efter 16 sek och sedan trillade målen in för bägge lagen. 1-1 blev 3-3, och med bara minuter kvar av matchen gör Solna två avgörande mål och tar hem segern. En skön vinst!

På söndagen stod Värmdö för motståndet hemma i Ritorp. Kanske var det med aningen tunga ben som Bagladies äntrade isen. Det blev ytterligare en jämn och tajt match där Solna tog ledningen efter ett mindre lyckat ingripande av motståndarnas målvakt. Men Värmdö kom igen och vände matchen till sin favör. Med 5 minuter kvar står det och väger med resultatet 3-3. En soloprestation av Värmdös bästa spelare, nr 2, blir dock matchavgörande när hon stänker upp 3-4 i krysset. Solna tar ut målvakten med sekunder kvar av matchen och en kvittering är inte långt borta – men slutresultatet skrivs till 3-4. 
Solna Bagladies nära poäng mot serieledarna
2016-12-10 10:16
Solna Bagladies returmöte mot Huddinge blev betydligt jämnare än den första matchen. Huddinge, med sex raka vinster och i topp av tabellen, hade spelövertaget och mängder av avslut - men målmässigt blev tillställningen jämn då Solna Bagladies utnyttjade sina chanser väl. Samtidigt storspelade Queen Lollo återigen i kassen och lyckades mota 30 av 34 avslut.
Huddinge, som tog en tidig ledning i matchen, lyckades aldrig dra ifrån och med bara sekunder kvar av matchen hade Solna en puck dansandes på mållinjen för kvittering. Men med domarens avblåsning för blockering slutade också matchen 4-3 till Huddinges favör.
Målskyttar för Solna Bagladies: Frida, Erika, Lisa.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Solna Sportklubb, 19/02 11:37 
Solna Sportklubb, 03/12 13:16