Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Solna Hockey Team 08
Vi håller till i Ulriksdals ishall i Ritorp, Solna där vi också har egna förråd för vår utrustning. Mer information om vårt lag kommer inom kort publiceras på denna hemsida.
Våra träningstider finns numera upplagda under kalenderfliken. 
Solna SK har ett samarbetsavtal med HockeyGear och BAUER
2018-06-08 10:48
Solna SK har ett samarbetsavtal med HockeyGear och BAUER. Avtalet innebär att föreningen får bonus på samtliga köp av produkter från BAUER som görs hos HockeyGear. Bonusen innebär att föreningen kan plocka ut material till föreningens olika lag. Det är därför viktigt att man registrerar sig som kund hos HockeyGear, och uppger att man tillhör Solna SK vid varje köptillfälle. Varje privatperson som handlar får också en bonus efter viss inköpsnivå.
Stockholm Hockey Cup och kallelser
2017-09-21 13:35
I år kommer vi delta i Stockholm Hockey Cup (SHC) med ett lag. Vi bjuder typiskt in 9 spelare till varje match med individuella kallelsemail som man får svara på om man kan delta eller ej. Dvs har man inte fått någon kallelse så spelar man inte matchen den gången. Kallelser försöker vi skicka ut i god tid men notera "senaste svarstiden". Försöker man svara efter att svarstiden gått ut kan man inte att registera sin anmälan eftersom frågan då gått vidare till annan spelare. Har ni frågor kring detta får ni gärna kontakta oss ledare. Väl mött i hallen!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Ishockey startsida, 05/09 13:34 
Ishockey startsida, 03/09 19:28 
Nyheter från föreningen
Solna Sportklubb, 28/09 10:57 
Solna Sportklubb, 08/09 14:59