Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Beträffande kallelser till match/seriespel
2018-10-20 11:06

Matcher/Seriespel


Seriespelet är nu igång och spelare blir kallad till match via sportadmin. Som vi meddelat tidigare anmäls 2 lag till seriespelet. Vår ambition är att lagen meddelas i samband med sista träningen innan match. Alla spelare kallas till matcherna. Blir det justeringar beträffande det här återkommer vi. Vår målsättning är att kallelsen till match ska skickas ut i så god tid som möjligt och svar på kallelsen ska ske senast tisdag 11.30. Regelverket för matcher har vi skickat ut tidigare.


Regler för kallelse och samling till match:

  • Kallelse: Kallelse sker via SportsAdmin senast helg före matchhelg. Svar skall lämnas senast tisdag lunch 11:30, därefter stänger vi möjligheten att svara på kallelsen. Ha som rutin att  alltid svara vare sig man kommer eller inte så att vi kan planera träningar och matcher.  Uteblivet svar tolkas som att man INTE kan delta i match. 
  • Samling matchdag: 1 timme före match. Träningsskor, vantar och mössa skall medtagas för uppvärmning.


Samåkning

Givetvis uppmuntras samåkning till bortamatcher. Vi hoppas att alla kan samordna med varandra utefter var man bor. Brist på transport ska inte vara ett hinder för att delta på bortamatcher, ALLA SKA MED ;-).


Bästa hälsningar

Erick Head Coach

Stefan AC
Niklas AC
Robin AC
Roy AC