Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
#21 Erik Fernström
2018-03-26 19:20
Jerry Williams 1942-2018

Nr 21 i Solna Vets, mannen, myten och legenden Erik Fernström eller som artist Jerry Williams har tyvärr lämnat oss efter en kortare tids sjukdom.

Jerry har spelat hockey för oss i cirka 30 år, en forward som kanske inte var den snabbaste men hade en lysande känsla för spelet och var en riktig lagspelare, stod alltid upp för kompisarna i både mot och medgångar. Jerry var med och spelade på flera av våra resor, både i Sverige och utomlands bl a Tjeckien och Florida USA.

Jerry var alltid intresserad av hela föreningen och var uppdaterad om hur det gick för alla föreningens lag allt från pojklag till A-lag, uppträdde jämt som en av klubbens ambassadörer.

Hans idrottsintresse var stort, han började spela hockey i Huvudsta IS, han cyklade i Solnaklubben Brahelunds IK. Att hålla kroppen i trim var hans stora passion genom styrketräning, löpträning och långa promenader i skogen med sina hundar, agility var ett annat stort intresse som tog mycket av hans tid.

Som artist var han en av landets största i över 50 år med massor av hits och över 30 album, han har tilldelats flera ”Grammis”, ”Guldmasken”, ”Lisebergsapplåden”, ”Edvardpriset” m m. Medverkat i 7 långfilmer och flera TV-serier som c/o Segemyr och Håkan Bråkan.

Det finns män som aldrig dör, det finns historier och minnen som kommer att föras vidare för evigt. Vi hoppas och tror att han kommer att glädja alla med sin Rock and Roll bland molnen och solen där han nu är.

Trevlig resa Jerry