Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Solna SK
6 - 0
Kallhälls IF
Solna SK6 - 0Kallhälls IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 15 november, 20:40
Plats:Ulriksdals IP Hall 2
Serie:HockeyFyran Norra Stockholm
Serien vänder och Solna vinner!
2017-11-16 18:41
Säsongen första match spelades bort mot Kallhäll. Vinsten kom efter en solid laginsats efter en darrig start. Detta returmöte var något helt annat.
Solna spelar en bra första period. Passningarna sitter på bladen och tempot är högt. Sju minuter in i perioden kliver Aki Virtanen in i slottet och trycker upp en handledare i det högra krysset. 1-0 till Solna. Tre minuter senare är en av Solnas juniorer, Alexzander Härling, framme och gör 2-0. Han assisteras av en annan junior Tim Linnander. Resultatet står sig till periodvila.

 

Solna fortsätter att spela med högt tempo i den andra perioden. Dock börjar spelet i försvarszon att bli sämre. Efter nio minuter är juniorduon framme på nytt och gör 3-0 till Solna. Denna gång är det Alexzander som står för assist och Tim för mål. Solna behåller tryck under hela perioden och går till pausvila med en 6-0 ledning.

 

Den tredje perioden spelas av utan några större problem. Dock var det fortsatt osäkert i försvarszon med tanke på matchbilden. Solna stänger dock matchen snyggt och tar viktiga poäng i jakten på tabellsegern.

 

Nämnvärt!

Tim Linnander gör sitt första mål i Solna.

Tobias Schiöler kan tydligen också göra mål och inte bara assist.

Den 23 november är det toppmöte, kista borta.


<< Tillbaka